Fudbal

Atletiko ponudio 65 miliona evra za Lakazeta

Atletiko ponudio 65 miliona evra za Lakazeta
Foto: Ilustracija | Atletiko ponudio 65 miliona evra za Lakazeta

Predsjednik Olimpika iz Liona Žan-Mišel Ola potvrdio je da je dobio ponudu Atletiko Madrida od 65 miliona evra za napadača Aleksandra Lakazeta.

Ola je ranije otkrio da je Lakazet postigao usmeni dogovor sa Atletikom, koji vodi veliku bitku sa londonskim Arsenalom oko dovođenja Francuza.

"Svi znaju da je Atletiko ponudio 53 miliona evra uz 12 miliona kroz bonuse. To je 65 miliona. Čelnici Arsenala su svjesni toga. To je cijena za igrača koji postiže 25-30 golova po sezoni, nekad više od 30", rekao je Ola.

Iako su engleski mediji prethodnih dana najavljivali dolazak Lakazeta u Arsenal, ali je on po svemu sudeći bliži Madridu.

"Iskreno, nisam mnogo razmišljao o Arsenalu jer mislim da će preći u Atletiko. Nisam zainteresovan da prodam Aleksandra trenutno jer ga Atletiko želi od 1. januara. Naravno, slušam i šta igrač želi, a vidio sam Arsena Vengera na utakmici između Francuske i Engleske 13. juna.

Vidio sam i njegovog savjetnika Žerara Ulijea. Rano je reći da će Lakazet sigurno otići, ne možemo priuštiti da nemamo zamijenu njegovog kvaliteta", dodao je trener Atletika.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije