Fudbal

Bh. nade žele častan oproštaj

Bh. nade žele častan oproštaj
Bh. nade žele častan oproštaj

Mlada U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je i bez teoretskih šansi za plasman na Evropsko prvenstvo, ali se fudbaleri u mečevima s Austrijom i Mađarskom neće predati.

Selektor Vlado Jagodić sa priprema u bazi u Vogošći i najavljuje častan oproštaj. Od svojih pulena očekuje borbenu igru, maksimalno zalaganje i povoljne rezultate.

"Na kraju smo ovog kvalifikacijskog ciklusa. Izgubili smo šanse za baraž, ali rezultat nećemo zapostaviti. Najsretniji bismo bili kada bismo pobijedili u naredne dvije utakmice. Biće teško s Austrijom, koja je svoju snagu pokazala kada smo igrali u Zenici i koja još ima šanse za baraž", smatra Jagodić.

Kapiten Srđan Grahovac ističe da nema predaje i da bez obzira na plasman na tabeli, njemu i njegovim saigrača motiva neće nedostajati.

"Potrudićemo se da osvojimo što bolju poziciju. Treba popraviti utisak. U Austriji već računaju na tri boda protiv nas i nadamo se da ćemo im pomrsiti račune", rekao je Grahovac.

Andrej Modić, fudbaler Milana, očekuje težak zadatak u svom debiju za mladi tim "zmajava":

"Veliko mi je zadovoljstvo što sa 18 godina nastupam za U-21 reprezentaciju. Očekuje nas utakmica sa kvalitetnim i brzim protivnikom. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i obradovati navijače", kazao je Modić.

Utakmica Austrija - BiH igra se 5. septembra u St. Poltenu, a tri dana poslije Jagodićevi izabranici u Sarajevu dočekuju Mađarsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije