Fudbal

Borac vraća tri igrača?

Borac vraća tri igrača?
Borac vraća tri igrača?

Joco Stokić, Ognjen Đelmić i Mladen Lučić samo su neke od želja čelnika Borca u prelaznom roku, koji slijedi. Sva trojica su već nosila crveno-plavi dres.

Sezona u BH Telecom Premijer ligi BiH završena je nedavno, a tim sa Gradskog stadiona je osvojio jesenju titulu, ali je na kraju zauzeo šestu poziciju. Kako bi i naredne sezone igrali bitnu ulogu u prvenstvu, čelnici su krenuli u potragu za pojačanjima, a najviše su "zagrizli" za tri igrača koja su već nosila dres Borca. Ognjen Đelmić je bio jedan od ključnih igrača koji su osvojili jesenju titulu, ali je u zimskom prelaznom roku otišao na pečalbu u Kazahstan, gdje se zadržao šest mjeseci. I sam je potvrdio mogućnost povratka na Gradski stadion.

"Bilo je razgovora, ali je ta priča još neizvjesna pošto se nadam ponudi iz inostranstva. Ukoliko se to ne desi uskoro, sješću sa ljudima u Borcu, ali moram da vidim kakva će situacija biti u klubu naredne sezone. U Borcu mi je bilo lijepo i volio bih da se vratim, ali za to moraju da se slože sve kockice", rekao je Đelmić, koji se zatim osvrnuo na kratak boravak u Kazahstanu:

"Povreda je kriva za kratki boravak u Kazahstanu. Povrijedio sam stopalo i nisam trenirao više od dva mjeseca pa smo raskinuli saradnju. Očekujem da ću za 10 dana biti spreman."

Poput Đelmića, Stokić i Lučić su Gradski stadion napustili prije šest mjeseci i sada bi mogli ponovo da zaduže crveno-plavi dres. Osim potrage za pojačanjima čelnici kluba su poslali faks na adresu Crvene zvezde i ističu da žele da odigraju humanitarni meč sa "crveno-bijelima" i ističu da će Borac nastaviti da pomaže ugroženima i apeluje na sve institucije, firme i pojedince da pokažu humanost i solidarnost u teškim trenucima, kako bi se prevazišli teški dani koji su pogodili BiH i Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije