Fudbal

Cimirot: Nismo bez šansi

Cimirot: Nismo bez šansi
Cimirot: Nismo bez šansi

SARAJEVO - Nismo bez šansi iako je Borusija iz Menhengladbaha favorit, poručuje Gojko Cimirot, fudbaler Sarajeva, uoči večerašnje prve utakmice plej ofa za Ligu Evrope.

Meč se igra sa početkom u 20.45 na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo", gdje se - prema najavama i informacijama sa prodajnih mjesta ulaznica - očekuje oko 30.000 gledalaca.

"Očekuje nas najteži protivnik do sada. Pripreme za utakmicu teku u najboljem redu. Vjerujem da ćemo do samog početka biti optimalno spremni za tih 90 minuta. Oni su favoriti u ovoj utakmici, ali podsjećam da smo u drugom, odnosno trećem pretkolu takođe izbacili favorizovane ekipe, Haugesund iz Norveške i grčki Atromitos. Upravo zato u jednoj dobroj atmosferi i raspoloženju ulazimo u utakmicu i nadamo se da možemo napraviti nešto više", kazao je Cimirot.

Ističe da će podrška sa tribina biti od velikog značaja za igrače "bordo tima".

"Svojim navijanjem, naši navijači nam uvijek pomažu i vjerujem da će napuniti 'Koševo' do posljednjeg mjesta. Borusija je izuzetno kvalitetna ekipa i potrebna nam je podrška sa tribina", dodao je Cimirot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije