Fudbal

Cunami u Zvezdi:Terzić i Božović ponudili ostavke

Cunami u Zvezdi:Terzić i Božović ponudili ostavke
Cunami u Zvezdi:Terzić i Božović ponudili ostavke

Poslije tri i po sata zasjedanja Upravnog odbora FK Crvena zvezda još uvijek nema krupnih promjena. Sve će biti jasnije sutra, kada UO nastavi zasjedanje.

Prvi čovjek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji bi trebalo da preuzme komandu i u Fudbalskom klubu, ostao je zagonetan poslije sednice. Upitan da li će sjesti u predsjedničku fotelju Fudbalskog kluba, odgovorio je:

"Znate vi koga bi trebalo to da pitate".

Predsjednik crveno-bijelih Svetozar Mijailović rekao je  da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je Upravni odbor jednoglasno to odbio.

"Terzić i Božović su ponudili ostavke Upravnom odboru, ali su one jednoglasnom odlukom odbijene. Terzić je razloge ostavke naveo kao moralni čin posle loših igara na startu sezone. Sastanak se nastavlja narednih dana i svi u upravi su složi i rade za dobrobit zvezdaša", rekao je Mijalović.

Do bure u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana je došlo poslije lošeg strarta sezone ekipe Miodraga Božovića. Zvezda  je eliminisana od Kairata u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvenstvu je poslije pobjede nad OFK Beogradom 6:2, koja je digla veliku prašinu u javnosti, dva puta remizirala, sa Metalcem i Radničkim.

Upravo je meč sa Nišlijama bio kap koja je prelila ionako punu čašu žuči kod navijača, koji su prvi put u glas uzvikivali: "Uprava napolje".

(kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije