Fudbal

Dačić sudi, Antić brani, a Tači igra centarfora (VIDEO)

Dačić sudi, Antić brani, a Tači igra centarfora (VIDEO)
Dačić sudi, Antić brani, a Tači igra centarfora (VIDEO)

Na stadionu austrijskog višestrukog šampiona “Austrije” iz Beča, sinoć je odigrana “istorijska” utakmica između tima “EU” i “Budućih članica”, u okviru Samita o zapadnom Balkanu, koja je završena ubjedljivom pobjedom Balkanaca, rezultatom 4:2.

Iako je sam čin imao za cilj spuštanje tenzija i pokazivanje da svi ipak možemo da budemo dio istog tima i rivali samo na terenu, svako ko je pogledao kako Dačić maše zastavicom kao sudija, Antić pravi bravure na golu i Hašim Tači trese protivničke mreže kao centarfor – morao je da se nasmije.

U pobjedničkom timu na golu je bio ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, koji je tokom meča povredio ruku, i sada je u gipsu. Sa tribina ga je bodrio premijer Srbije Aleksandar Vučić, a meč je sudio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je u “skučenom” sudijskom dresu ipak ponio epitet – najzanimljivijeg učesnika ovog meča.

U protivničkom timu najagilniji bio je ministar spoljnih poslova Austrije, a samo zahvaljujući Antićevim maestralnim odbranama mreža Balkanaca nije napunjena posle prodora Kurca.

Kako je bilo na samom terenu, tok utakmice, najzanimljvije detalje, akcije, šanse i golove, pogledajte u video-snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije