Fudbal

Daily Mail: Ana Ivanović upropastila Švajnštajgera

Daily Mail: Ana Ivanović upropastila Švajnštajgera
Daily Mail: Ana Ivanović upropastila Švajnštajgera

Žoze Murinjo je nakon preuzimanja Mančester Junajtida prekrižio Bastijana Švajnštajgera koga su još prošle sezone iskusniji saigrači u svlačionici upozoravali da se dođe k sebi.

Njemački veznjak na Old Traford je stigao u julu 2015., ali nije dokazao da zaslužuje platu od čak 160 hiljada funti sedmično. Švajnštajger nije imao ni sreće, njegovoj katastrofalnoj formi kumovale su i povrede, ali i veza s današnjom suprugom Anom Ivanović.

Naime, dok je Švajnštajger bio povrijeđen, vrijeme nije provodio na tretmanima i posebno prilagođenim treninzima nego je putovao svijetom i pratio srpsku teniserku po turnirima.

Kako piše Daily Mail iskusni saigrači su zaključili kako to njegovo ponašanje i trčkaranje za budućom suprugom ne može dobro završiti za njegovu karijeru na Old Trafordu te su ga upozoravali da prestane gledati ženski tenis i posveti se svojoj formi. Nije ih poslušao...

Kada je uoči ove sezone trenersku palicu preuzeo Žoze Murinjo on je jasno dao do znanja da više ne računa na Švajnštajgera te ga je maknuo da trenira s drugom ekipom (U-23) u kojoj Nijemac čeka eventualni transfer.

Sam Švajnštajger je najavio kako će naći novi klub, ali ne u Evropi kako bi uvijek bio na raspolaganju Mančester Junajterdu ukoliko se vrati u formu, a 'crveni đavoli' i dalje budu zainteresovani za njegove usluge. Inače, ugovor s premijerligašem mu traje još dvije sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije