Fudbal

Dodik kupio 10 godišnjih karata

Dodik kupio 10 godišnjih karata
Dodik kupio 10 godišnjih karata

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlučio je da svojim ličnim doprinosom, kupovinom 10 godišnjih karata, na simboličan način pomogne igračima i Upravi FK Leotar kako bi "Police" ponovo postale mjesto gdje se igra dobar fudbal.

U Dodikovo ime karte je kupila odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja Ljubica Miljanović, koja je kupila još tri godišnje ulaznice.

"Na ovaj način i ja se pridružujem predsjedniku Republike Srpske, ali i svima onima kojima je Leotar na srcu i koji žele da se naš klub vrati u najprestižnija takmičenja", rekla je Miljanovićeva i dodala da će karte biti uručene vjernim navijačima Leotara koji nisu u mogućnosti da ih kupe.

Miljanovićeva je zahvalila predsjedniku što je prepoznao važnost Leotara za Trebinje, jer su mu sada, kako je rekla, osim novca i dobre igre, najpotrebniji navijači koji su ovom klubu uvijek bili 12. igrač na terenu.

Potpredsjednik Leotara Milan Tomanović izrazio je zahvalnost Dodiku i Miljanovićevoj što su se kupovinom godišnjih pretplatnih karata pridružili akciji kluba i podržali ga na putu oporavka, ističući da im u ovim trenucima mnogo znači podrška.

"Nadamo se da će njihov primjer slijediti i ostali i da će pomoći našem klubu da prebrodi tešku finansijsku situaciju i opstane u godini kada proslavlja 90 godina postojanja. Nova uprava Leotara za nešto više od mjesec dana uspjela je da konsoliduje klub, vrati pola miliona maraka duga povjeriocima, da potpiše ugovor sa UEFA za rekonstrukciju stadiona vrijednosti od oko 187.000 KM te da dobrim i poštenim igrama vrati Leotar na prvo mjesto", istakao je Tomanović.

U Leotaru imaju u planu i održavanje donatorske večeri, na kojoj bi se prikupljala sredstva za klub.

"Iako je mnogo urađeno, i dalje se nalazimo u opasnosti. Postoji još mnogo dugova koje treba vratiti, ali i obezbijediti sredstva za tekuće finansiranje obaveza i troškova takmičenja. Cilj je da na jednom mjestu okupimo sve one koji žele i mogu da pomognu klubu. Svaki iznos je dobrodošao, pa i onaj minimalan, jer sa više takvih donacija može mnogo da se uradi", dodao je Tomanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije