Fudbal

Enrike hvali svog dragulja

Enrike hvali svog dragulja
Enrike hvali svog dragulja

Trener Barselone Luis Enrike pohvalio je partiju Lionela Mesija protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona (4:1), poručivši da je igrao fudbal sa velikom lakoćom, kao u školskom dvorištu.

Mesi se poslije povrede vratio na veliku scenu i već u drugom meču nakon pauze postigao "het-trik" u ubjedljivom trijumfu nad timom Pepa Gvardiole na Nou Kampu.

"Leo je bio prevaga. On je bio uključen u svim ključnim momentima utakmice. Igrao se kao da je u školskom dvorištu, a nije mu bilo bitno ni to što je tek izašao iz povrede. Jednostavno, to je Mesi", rekao je Enrike na konferenciji za medije poslije utakmice.

Vezista Barselone Ivan Rakitić bio je oduševljen nastupom Lionela Mesija, ali i kompletnog tima protiv lidera Premijer lige.

"Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi i moramo da budemo zadovoljni i ponosni poslije ovakvog nastupa. Mesi? Govorimo o najboljem igraču svijeta, jednom jedinom. Odigrao je savršen meč", rekao je Rakitić.

Fudbaleri Barselone poslije tri kola imaju maksimalan učinak u C grupi Lige šampiona, a u narednom meču gostuju Mančester Sitiju na Etihadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije