Fudbal

Hodžson: Mnogi su sumnjali u nas

Hodžson: Mnogi su sumnjali u nas
Hodžson: Mnogi su sumnjali u nas

DONJECK - Selektor Engleske Roj Hodžson rekao je poslije pobjede nad Ukrajinom sa 1:0 i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva da su mnogi sumnjali da neće imati vremena da spremi ekipu za takmičenje, ali da je on ipak uspio.

"Uživamo u svakom minutu ovog turnira. Osvojili smo prvo mjesto u grupi koja nije nimalo laka. Mnogo ljudi je mislilo da nismo imali dovoljno vremena da se pripremimo pošto sam kasno preuzeo reprezentaciju, ali smo pokazali da smo uspjeli", rekao je Hodžson poslije utakmice u Donjecku.

Jedini gol na meču protiv Ukrajine postigao je Vejn Runi koji zbog suspenzije nije igrao prve dvije utakmice, a Hodžson je ocijenio da će mu pogodak mnogo značiti za samopouzdanje.

"Svi koji prate Englesku i Mančester junajted znaju ko i šta je Vejn Runi. On je to večeras pokazao. Ovo mu je bila prva utakmica na turniru, postigao je gol i to će mu dosta pomoći u nastavku takmičenja. Ako Runi bude igrao sa ogromnim samopouzdanjem, onda će i cijela reprezetacija Engleske", ocijenio je Hodžson.

Selektor Engleske je istakao da misli da je lopta prešla gol liniju u 62. minutu poslije šuta Marka Devića i da se sreća "osmijehnula njegovoj ekipi".

"Ako je lopta prešla liniju, a mislim da jeste, onda je to stvarno greška sudija. Mi smo u prošlosti dosta propatili zbog sličnih situacija i mislim da nam se sreća osmijehnula ovog puta", kazao je Hodžson.

On je rekao da će njegovi fudbaleri morati da se pomuče da bi izbacili Italiju u četvrtfinalu.

"Biće uzbudljiva utakmica, moraćemo mnogo da radimo da bismo se plasirali u polufinale. Poštujem Italiju, biće teško", rekao je Hodžson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije