Fudbal

Inzagi nakon titule: Postigli smo nešto izuzetno

Inzagi nakon titule: Postigli smo nešto izuzetno
Foto: Tanjug/AP | Inzagi nakon titule: Postigli smo nešto izuzetno

MILANO - Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je milanski klub osvajanjem titule u Serije A ostvario izuzetan rezultat, prenose italijanski mediji.

Fudbaleri Intera pobijedili su sinoć u gostima Milan rezultatom 2:1 u 33. kolu Serije A, i tako pet kola prije kraja osigurali titulu prvaka. Inter na prvom mjestu na tabeli ima 86 bodova, a drugoplasirani Milan 69. 

"Postigli smo nešto izuzetno. Mnogo je protagonista u ovom uspjehu. Moje misli idu i ka mojoj porodici, supruzi i djeci, roditeljima... Moja mana je ta što nekada posao ne mogu da ostavim i nosim ga kući sa sobom, ali porodica mi je osnov svega", rekao je Inzagi, koji je Inter preuzeo 2021. godine. 

On je pohvalio fudbalere Intera, koji su ove sezone ostvarili 27 pobjeda u Seriji A. 

"Svi ovi momci su izuzetni. Jutro prije utakmice sa Milanom izveo sam momke da treniramo po kiši, da vježbamo detalje za derbi... Prvi gol je rezultat onoga što smo radili na tom treningu", poručio je Inzagi. 

On se na kraju zahvalio bratu Pipu Inzagiju. 

"Pipo je moj veliki brat, uvijek je vodio računa o meni, zato je za mene jako važna osoba. Iako smo odrasli ljudi, moja ljubav prema njemu se nikada nije promijenila", rekao je Simone Inzagi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije