Fudbal

Ivan Rakitić: Bila je to ljubav na prvi pogled

Ivan Rakitić: Bila je to ljubav na prvi pogled
Ivan Rakitić: Bila je to ljubav na prvi pogled

Ivan Rakitić, hrvatski fudbalski reprezentativac, opisao je u intervjuu za španski list "Sport" kako je upoznao svoju suprugu Rakel Mauri. Vezista Barselone ljubav svog života sreo je 2011. godine dok je igrao u Sevilji.

"Prvi put kada sam vidio Rakel, rekao sam bratu da ću se oženiti njom. Bila je to ljubav na prvi pogled", rekao je Rakitić.

Lijepa Andalužanka je radila u jednom kafiću u blizini hotela u kojem je tada živio hrvatski reprezentativac.

"Jedne večeri nisam mogao spavati pa sam otišao po kavu. A, onda sam je ugledao, bila je konobarica. Zaljubio sam se istog trenutka", naglašava as Barselone, koji se silno trudio da je osvoji:

"Skoro sedam mjeseci mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala, nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski, a ona engleski, pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe. Bili smo tada kao Tarzan i Džejn. No, sve je krenulo nabolje kad sam upisao ubrzani tečaj španjolskog jezika, dok je Rakel paralelno počela učiti hrvatski."

Par se vjenčao 2013. godine, kada su dobili i kćerkicu Alteu.

"Obitelj mi daje snagu i ravnotežu. Ako si emocionalno stabilan, to se odražava i na poslu. Uživam u Barceloni. Ne živimo uz more, kako su nam mnogi sugerirali, nego u centru. Volimo šetati, jesti vani, vidjeti nove stvari'', rekao je Rakitić.

Odlični vezista u Sevilju je prešao iz Šalkea 2011. godine, a 2014. je postao stanovnik Katalonije. Karijeru je počeo u Bazelu, a za hrvatsku selekciju odigrao je 70 utakmica i postigao devet golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije