Fudbal

Ivanović:Sve se vrti oko Ronalda

Ivanović:Sve se vrti oko Ronalda
Ivanović:Sve se vrti oko Ronalda

STARA PAZOVA - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da najbolji igrač svijeta Kristijano Ronaldo nije jedina opasnost u selekciji Portugala, ali da se oko njega sve vrti.

"Portugalija je jedna od najjačih reprezentacija na svetu, ali i mi smo motivisani da posle lošeg starta krenemo sa uspesima. Iako postoji pritisak, uvek igramo bolje protiv jačih ekipa. Ronaldo je njihov najopasniji fudbaler, oko njega se vrti ceo evropski fudbal, ali nije jedini", izjavio je Ivanović u Staroj Pazovi i otkrio da o utakmici nije pričao sa menadžerom Čelsija, Portugalcem Žozeom Murinjom.

Fudbaler Čelsija je poručio da bi Srbija pozitivnim rezultatom mogla mnogo da profitira protiv Portugala.

"Za nas kvalifikacije praktično počinju od Portugalije i biće mnogo teže nego na startu. Ipak, verujem u tim i naš kvalitet kako bismo okrenuli situaciju, ali i promenili negativnu atmosferu koja se pravi oko nas. Čak i bod u Lisabonu mogao bi da bude najvažniji u kvalifikacijama jer bi nam mnogo dao na samopouzdanju", smatra on.

Ističe da je domaćin favorit u predstojećem meču, ali i da Srbija ima tim koji može da iznenadi.

"Verujem da ćemo sa novim selektorom Ćurčićem biti oganizovaniji i uspešniji", rekao je Ivanović i poručio da mu neće biti problem da igra i na poziciji štopera.

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Portugala igra se u nedjelju u Lisabonu od 20.45 na stadionu "La Luž".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije