Fudbal

Junajted želi vratiti Vidića?

Junajted želi vratiti Vidića?
Junajted želi vratiti Vidića?

Na Ostrvu se sprema nova senzacija, pošto engleski mediji prenose da bi srpski internacionalac Nemanja Vidić mogao da se vrati u Mančester Junajted.

Vidić je ljetos otišao iz Junajteda poslije osam i po godina i preselio se u milanski Inter, ali nije mnogo toga pokazao.

Odigrao je samo osam utakmica za ekipu Valtera Macarija, ali je na gotovo svakoj bio jedan od slabijih igrača na terenu.

Junajted razmišlja da vrati bivšeg kapitena i jednog od najboljih defanzivaca u istoriji kluba na šestomjesečnu pozajmicu, zbog očajnog stanja u odbrani.

Menadžer Luj Van Gal nije zadovoljan trenutnim stanjem, a 14 primljenih golova na 10 utakmica govori da su promjene neophodne, piše B92.

Nemanja Vidić je u Junajted stigao iz moskovskog Spartaka januara 2006. godine, a njegov dolazak bio je jedan od ključnih faktora u povratku kluba na sami vrh engleskog fudbala.

Srpski fudbaler je sa "crvenim đavolima" osvojio 15 trofeja, od čega pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa, pet Komjuniti Šildova i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 56 utakmica i postigao dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije