Fudbal

Kristijano Ronaldo pokreće posao van fudbala: Otvara noćni klub

Kristijano Ronaldo pokreće posao van fudbala: Otvara noćni klub
Kristijano Ronaldo pokreće posao van fudbala: Otvara noćni klub

Sa 29,2 miliona evra, koliko godišnje zarađuje u Real Madridu, i sponzorskim ugovorima, Kristijano Ronaldo zaista nema potrebu za privatnim biznisom, ali je ipak odlučio da se bavi nečim što nema veze sa fudbalom.

As "kraljevskog kluba" za nekoliko nedjelja otvara noćni klub u najpopularnijem portugalskom ljetovalištu Algarveu (jug Portugala). Ovo ljetovalište važi za najelitnije u Portugalu i privlači brojne strane turiste, a i Ronaldo svake godine makar jedan dio odmora provede tu. Zbog toga je odlučio da u Algarveu razvije i sopstveni biznis, a noćni klub će se simbolično zvati "Sedam", što je broj koji je obilježio Kristijanovu karijeru, jer ga je nosio na dresu Mančester junajteda, a nosi ga i sada u Realu i reprezentaciji Portugala.

Kako i dolikuje Ronaldovom stilu, klub će biti glamurozan sa ogromnim podijumom i nekoliko barova, kao i dva dijela rezervisana samo za VIP ličnosti, gdje će najvjerovatnije navraćati Kristijanove kolege iz svijeta fudbala.

Zanimljivo, Ronaldo se odlučio da krene putem Luisa Figa, koji je takođe prije nekoliko godina otvorio restoran u blizini, a još zanimljivije je da je njegov restoran nosio gotovo isto ime, "Sedmica".

Jedini kojima se ne sviđa ova ideja su ugostitelji u Algarveu, jer se boje konkurencije koja, po njihovom mišljenju, nije fer, jer će im Ronaldova diskoteka odvući mušterije samo zato što je as aktuelnog prvaka Španije njen vlasnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije