Fudbal

Kup RS: Odgođen meč u Zvorniku

Kup RS: Odgođen meč u Zvorniku
Kup RS: Odgođen meč u Zvorniku

Fudbaleri Borca iz Banjaluke trebalo je u okviru osmine finala Kupa Republike Srpske u srijedu da gostuju u Zvorniku kod Drine, ali je na zahtjev domaće ekipe susret odgođen za 28. oktobar.

Iz kluba iz Zvornika odgađanje su tražili zbog toga što je kiša uništila teren i nema uslova za odigravanje meča. Sve do utorka poslijepodne bilo je neizvjesno odigravanje meča, kada su iz Fudbalskog saveza RS (FS RS) otklonili sve sumnje.

"Iz FS RS su nam javili da su prihvatili zahtjev Drine da se meč odgodi tako da ne idemo u Zvornik, iako je postojala opcija da igramo na nekom drugom terenu", rekao je Robert Zrilić, direktor Banjalučana, koji je istakao da je njegov tim spreman za polazak čekao konačnu odluku.

Trofej je prošle sezone osvojio Rudar Prijedor, koji je eliminisan već u šesnaestini finala od Proletera, koji će u ovoj fazi takmičenja gostovati u Nevesinju kod Veleža.

Parovi - 15 časova: Mladost (Gacko) - Kozara, Velež (Nevesinje) - Proleter, Sloboda NG - Leotar, Podrinje - Radnik, BSK - Vlasenica, Karanovac - Borac (Kozarska Dubica); juče: Borac (Šamac) - Mladost VO; 28. oktobra: Drina - Borac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije