Fudbal

LŠ: Siti za spas, Mesi juri rekord

LŠ: Siti za spas, Mesi juri rekord
LŠ: Siti za spas, Mesi juri rekord

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a derbi dana igra se u Mančesteru gdje Siti dočekuje Bajern.

U drugom meču grupe E sastaju se CSKA i Roma. U grupi F - Pari Sen Žermen dočekuje Ajaks, dok Barselona gostuje APOEL-u.

U grupi G Šalke i Čelsi igraju "Gasprom" derbi, a Maribor gostuje Sportingu. U grupi H, Šahtjor dočekuje Atletik Bilbao, dok Porto igra u Borisovu. Mečevi u Rusiji i Belorusiji igraju se od 18, a ostali od 20 časova i 45 minuta, piše B92.

U grupi E Bajern će u poslednja dva kola da bude statista jer je obezbijedio osminu finala. Roma i CSKA su izjednačeni sa po četiri boda, dok samo dva ima Siti pa mora da pobijedi šampiona Njemačke na svom terenu.

U grupi F će u centru pažnje biti isključivo Lionel Mesi koji će prvim sledećim golom postati najbolji strelac u istoriji Lige šampiona. Argentinac ima šansu da na Kipru prestigne Raula Gonsalesa i tako u manje od tri dana obori dva velika rekorda. APOEL i Ajaks traže bodove za plasman u Ligu Evrope.

U grupi G Čelsi bi pobjedom potvrdio osminu finala, a tome se nadaju i u Lisabonu. Sporting ima jedan, a Maribor dva boda manje od Šalkea, pa će sve biti poznato tek u poslednjem kolu.

U grupi H Porto će u Borisovu igrati za prvo mjesto u grupi, dok je Šahtjoru dovoljan bod protiv Bilbaa da se pridruži Portugalcima u drugoj fazi takmičenja. Baksijci vjerovatno žele da ostanu u Evropi, pa moraju da slave, jer zaostaju za Belorusima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije