Fudbal

Manćini: Vidiću potrebno vrijeme

Manćini: Vidiću potrebno vrijeme
Manćini: Vidiću potrebno vrijeme

MILANO - Trener Intera Roberto Manćini rekao je danas da je Nemanji Vidiću potrebno još vremena da se prilagodi na italijanski fudbal, ali da vjeruje da će pružati partije kakve se od njega očekuju.

Vidić je ljetos prešao iz Mančester Junajteda u Inter, ali se poslije nekoliko kikseva našao na udaru medija, pa je Manćini odlučio da ga u derbiju protiv Milana ostavi na klupi.

"Potrebno nam je nekoliko utakmica kako bi ostvarili dobre rezultate. Vidić je imao određenih problema sa povredom i biće vremena da igra. Dobro ga poznajem, igrali smo jedan protiv drugog u Mančesteru i njegovo iskustvo će nam pomoći. Još mora da se navikne na Seriju A, pošto je došao iz Premijer lige", rekao je Manćini, a prenosi Skaj Italija.

Prethodni trener "neroazura" Valter Macari često je branio Vidićeve partije, govoreći da srpski štoper nije kriv za loše rezultate tima ove sezone.

Vidić je sa Interom potpisao trogodišnji ugovor, a ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 14 utakmica.

Tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu, subotički i moskovski Spartak, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 56 puta i dao 2 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije