Fudbal

Mijatović: Real bi trebalo da produži ugovor Modriću

Mijatović: Real bi trebalo da produži ugovor Modriću
Foto: Tanjug/AP | Mijatović: Real bi trebalo da produži ugovor Modriću

Bivši napadač Real Madrida Predrag Mijatović rekao je danas da bi uprava kluba trebalo da produži ugovor hrvatskom fudbaleru Luki Modriću zbog, kako je naveo, njegovog ponašanja i "spektakularnog učinka".

"Produžio bih ga za još godinu dana, ne samo što se tiče fudbala već i zbog njegovog ponašanja. On je igrač koji nikada nije pravio probleme i njegov učinak je spektakularan, pokušao bih da ga natjeram da se povuče u Real Madridu", rekao je Mijatović za španski radio Cadena SER.

Modrić, 38-godišnji kapiten hrvatske reprezentacije, ove sezone odigrao je 19 utakmica za Real u udarnoj postavi, a u 19 je ulazio s klupe za rezerve.

Veznom igraču za dva mjeseca ističe ugovor, a trener Karlo Anćeloti je prije nekoliko mjeseci izjavio da je igraču veoma teško da bude zamjena.

"Modrića je jako naljutilo što igra manje utakmica, ali došao je trenutak u kojem je prihvatio tu ulogu, a zatim igrao više", naveo je Mijatović.

Mijatović je igrao za Real Madrid od 1996. do 1999, a od 2006. do 2009. je bio sportski direktor kluba.

On je više puta izjavljivao da bi uprava kluba, na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom, trebalo "da nastojati da se Modrić penzioniše u Real Madridu".

Real Madrid je saopštio da će odluku o eventualnom produženju ugovora Modriću donijeti na kraju sezone.

"Kraljevski klub" šest kola prije kraja prvenstva ima 11 bodova više od drugoplasirane Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije