Fudbal

Nestorović: U teškoj smo grupi, ali ćemo biti tvrd orah

Nestorović: U teškoj smo grupi, ali ćemo biti tvrd orah
Nestorović: U teškoj smo grupi, ali ćemo biti tvrd orah

SARAJEVO - Darko Nestorović, selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, za prijateljski meč sa Crnom Gorom i kvalifikacionu utakmicu za EURO protiv Norveške pozvao je 23 igrača.

Na njegovom spisku našli su se: Kenan Pirić, Nemanja Trkulja, Goran Karačić, Adis Omerbašić, Kerim Memija, Haris Hajradinović, Alem Merajić, Marko Mihojević, Luka Miletić, Miloš Šatara, Jozo Špikić, Damir Sadiković, Amir Hadžiahmetović, Samir Radovac, Armin Ćerimagić, Fedor Predragović, Nikola Jelisić, Josip Ćorluka, Marin Popović, Semir Musić, Amar Rahmanović, Riad Bajić i Armin Hodžić.

"Imamo kvalitetan kostur ekipe. U oba meča isključivo ćemo ići na dobar rezultat, a to bi u Norveškoj bilo sve osim poraza. Vjerujem u ovu generaciju, talentovani su i dobri momci. Ukoliko bi trojica ili četvorica završila u 'A' timu, bio bi to moj veliki uspjeh. Dakle, ima materijala i očekujem da neki od njih bljesnu", istakao je Nestorović.  

"U-21" reprezentativci BiH su u teškoj grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, gdje će snage odmjeriti, osim sa Norveškom i sa Švajcarskom, sa Engleskom i Kazahstanom.

"Da, teška grupa, ali to ništa ne znači. Mjerilo će biti teren i bićemo tvrd orah svima", naglasio je Nestorović.

Mladi bh. nacionalni tim će prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Crne Gore odigrati 5. juna u Čitluku, dok ih susret prvog kvalifikacionog kola za EP očekuje u Norveškoj 13. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije