Fudbal

Njukasl za Mitrovića traži 23 miliona

Njukasl za Mitrovića traži 23 miliona
Foto: Ilustracija | Njukasl za Mitrovića traži 23 miliona

Engleski fudbalski premijerligaš Njukasl postavio je cijenu od 23 miliona evra za centarfora reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića, koji trenutno igra na pozajmici u drugoligašu Fulamu, za transfer na ljeto.

Srpski fudbaler oduševio je u Čempionšipu pod vođstvom sunarodnika Slaviše Jokanovića, već je postigao 11 golova od zimus i skrenuo pažnju brojnih premijerligaša, dok Fulam namjerava da ga zadrži i po isteku pozajmice, prenose ostrvski mediji.

Njukaslu se ne žuri sada da sklopi posao, svjestan je da 23-godišnjem golgeteru cijena može samo da naraste i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali je obavijestio zainteresovane klubove ispod kojeg iznosa obeštećenja neće ući u pregovore.

Za Mitrovića su interesovanje pokazali Stouk, Brajton, Vest Hem, dok bi mogući ostanak u Fulamu zavisio i od toga  da li bi izborio povratak u Premijer ligu.

Fulam je trenutno treći na tabeli Čempionšipa s bodom zaostatka za Kardifom, uz meč više, i mjestom koje direktno vodi u elitni rang engleskog fudbala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije