Fudbal

Pantelić sve bliže Zvezdi

Pantelić sve bliže Zvezdi
Pantelić sve bliže Zvezdi

Uprava grčkog Olimpijakosa želi da u sljedećem prelaznom roku napadača Marka Pantelića proslijedi na drugu adresu, a kao opcije spominju se transfer u Atromitos i njegov nekadašnji klub - Crvenu zvezdu.

Verbalni nesporazum nekadašnjeg reprezentativca Srbije i saigrača Brazilca Dioga, koji je, kako pišu grčki mediji, prerastao i u fizički, mogao bi da bude koban po iskusnog napadača. Igrači atinskog Olimpijakosa biće, što je i logično, sankcionisani, a kako prenose mediji, jedan će uskoro da promijeni klub.

Kako prenose mediji, čelni ljudi Olimpijakosa žele da u januaru Pantelića proslijede na drugu adresu, a pored Atromitosa, kao prva opcija spominje se povratak u redove "crveno-bijelih". Do januara ima još dosta vremena i mnogo toga bi moglo da se promijeni, a sigurno je da bi i čelnici beogradske ekipe željeli sjajnog napadača da vide ponovo u svojim redovima.

Zimski prelazni rok mogla bi da bude i posljednja šansa da "crveno-bijeli" iz Pireja i zarade na transferu iskusnog napadača pošto Panteliću ugovor sa Olimpijakosom ističe na kraju sezone.

Dok u Zvezdi čekaju rasplet u vezi sa nekadašnjim napadačem, dvojici aktuelnih, Eliju Babalju i Natanijelu Asamoi, istekla je suspenzija pa će se australijski i fudbaler iz Gane ponovo priključiti ostatku ekipe trenera Aleksandra Jankovića.

Njih dvojica su zbog tuče na treningu proteklih sedam dana trenirala odvojeno pod nadzorom kondicionog trenera Bate Radulovića i propustila meč u Kuli, koji su "crveno-bijeli" bez prisustva publike riješili u svoju korist rezultatom 1:0. Osim što su bili suspendovani, napadači Zvezde incidente će osjetiti i "na džepu", ali visina kazne koju su odredili čelnici kluba nije saopštena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije