Fudbal

"Plačem zato što ne igram"

"Plačem zato što ne igram"
"Plačem zato što ne igram"

Meksikanac Havijer Čičarito Ernandez, fudbaler Real Madrida, priznao je za španske medije da je isfrustriran zbog činjenice da rijetko ulazi u igru.

"Tačno je da zbog toga i plačem", rekao je 26-godišnji napadač u intervjuu za "Foks sports".

Bivši igrač meksičke Gvadalahare i još član Mančester junajteda rijetko ulazi u igru otkako je prošle godine na pozajmicu prešao u "kraljevski klub".

"Frustrirajuća je činjenica da si dio ekipe, s kojom treniraš i kojoj pomažeš, ali da ti se na utakmicama ne da šansa da se iskažeš u pravom svjetlu", rekao je Čičarito.

Otkad je prešao u redove aktuelnog prvaka Evrope na početku sezone postigao je samo tri gola i imao je jednu asistenciju na 13 utakmica španske Primere. U Real je došao nakon četiri godine na "Old Trafordu", gdje je odigrao nekoliko odličnih utakmica. Za "crvene đavole" je na 102 utakmice Premijer lige postigao 37 golova.

Čičarito je trenutno u Kanzas Sitiju s ostalim saigračima iz reprezentacije Meksika, a sinoć je na programu bio prijateljski meč protiv reprezentacije Paragvaja. Meksički napadač je u subotu donio pobjedu reprezentaciji u prijateljskoj utakmici protiv Ekvadora (1:0). Na kraju sezone će se vrlo vjerovatno vratiti u Junajted, s kojim ima važeći ugovor, ali je teško za vjerovati da će se zadržati na "Old Trafordu" pošto Luj van Gal, menadžer engleske ekipe, ne računa na njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije