Fudbal

Pristižu pojačanja u Leotar

Pristižu pojačanja u Leotar
Pristižu pojačanja u Leotar

Fudbalski tim trebinjskog Leotara, koji predvodi trener Vladimir Gaćinović, je iz dana u dan sve brojniji. Neki su na "Policama" bili samo u prolazu, kvalitet im nije bio preporuka i u delikatnoj situaciji za klub Gaćinović nije želio da gomila nepotrebne igrače.

"Bio je jedan broj igrača koji ne zadovoljava naše kriterijume. Tražimo igrače koji će nam pomoći i unaprijediti igru. Neki su bili nespremni, a neki jednostavno nemaju kvalitet za Leotar. Ovih nekoliko što je ostalo sigurno će doprinijeti kvalitetu ekipe", kaže Gaćinović.

Novajlije u timu su golman Goran Čokorilo (29), koji u Leotar stiže iz Jagodine, štoper Miloš Marković (22) iz Igala, bek Stefan Petrović (21) iz Šumadije iz Kragujevca i Južnokorejac Tae Jung Mun (23), koji u Leotar dolazi iz Modriče, a igra na poziciji ofanzivnog veznog. Mun je prije Modriče nastupao za španske niželigaše Atletiko Albericiju i Palensiju. Danas bi trebalo da dođu Vladan Binić (27) iz niškog Radničkog i Nikola Vasiljevića (30), bivši igrač banjalučkog Borca, koji dolazi iz Voždovca.

"Sa Markovićem sam sarađivao u Igalu i dobro poznajem njegove kvalitete. Korejac je veoma interesantan igrač, dobar tehničar, Čokorilo bi mogao da bude pozitivno iznenađenje za cijelu ligu. O Biniću i Vasiljeviću ne treba rošiti riječi. Poznavaocima fudbalskih prilika kod nas su dobro poznati", kaže Gaćinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije