Fudbal

Radonjić: Još nije gotovo, imamo dve prilike da zabeležimo pobedu

Radonjić: Još nije gotovo, imamo dve prilike da zabeležimo pobedu
Radonjić: Još nije gotovo, imamo dve prilike da zabeležimo pobedu

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ništa još nije gotovo i da njegov tim ima dvije prilike da zabilježi pobjedu i polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige protiv Partizana vrati na početak.

"Svesni smo da nas očekuje težak zadatak i velika borba. Predstoje nam dva gostovanja, a ambicija je da dođemo do pobede koje bi nam omogućila da se serija igra do kraja. Pogrešno je da mislimo da je već sada kraj", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Pionir".

On je dodao da je stručni štab analizirao greške iz drugog meča, posebno kada je u pitanju ofanzivni skok protivnika.

"Odigrali smo dva meča pred našim navijačima. Partizan je napravio brejk i sada je u prednosti. Napravili smo analizu kako bismo odigrali bolje i pokušali da dođemo u situaciju da vratimo brejk. Da bismo ostvarili ono što želimo, moramo da odigramo kvalitetno u gostima i da dođemo u situaciju da vratimo prednost", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde očekuje bolju partiju Bobana Marjanovića, iako je svjestan da mu nije lako u duelima sa Partizanovim centrima.

"Marjanović je mnogo puta ove sezone pokazao kvalitet. Postoji drugačiji odnos prema njemu nego u Evroligi, on dobija dosta udaraca po rukama i nogama u borbi za poziciju, ali nadam se da će uspeti da se izbori sa tim i odigra bolje", rekao je Radonjić.

Treća utakmice polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani "Pionir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije