Fudbal

Ramos prekinuo seriju poraza Reala

Ramos prekinuo seriju poraza Reala
Ramos prekinuo seriju poraza Reala

Ekipa Real Madrida prekinula je seriju od dva poraza pobjedom nad Malagom u 19. kolu Primere – 2:1 (2:0).

'Kraljevski' klub ima četiri boda više (43) od drugoplasirane Sevilje, odnosno pet od Barselone, uz meč manje, dok je Malaga ostala na 13. poziciji sa 21 bodom.

Dugo se ekipa Zinedina Zidana mučila da probije odbranu odličnih gostiju, da bi to napokon uspio, poslije promašenog zicera Kristijana Ronalda, Serhio Ramos u 35. minutu.

Kapiten domaćina skočio je u svom stilu posle kornera koji je izveo Toni Kros, a Karlos Idris Kameni je paradom samo uljepšao vodeći gol Reala.

Istu kombinaciju vidjeli smo i dva minuta prije odlaska na odmor, samo što je ovoga puta bio u pitanju centaršut iz prekida sa levog boka. Nijemac je poslao loptu na peterac, a Ramos iskoristio lošu procjenu kompletne odbrane i golmana rivala da nogom samo skrene loptu u praznu mrežu.

Andalužani su imali i stativu u prvom dijelu igre, da bi u nastavku iskoristili nešto ležerniju igru Madriđana, pa su preko Huanpija u 63. minutu uspjeli da unesu neizvjesnost u meč.

Međutim, to je ipak bilo sve pošto smo do kraja susreta vidjeli samo još stativu Ronalda, odnosno veoma dobru intervenciju kamerunskog golmana, poslije snažnog šuta Portugalca.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije