Fudbal

Salami: Pričaću na terenu

Salami: Pričaću na terenu
Salami: Pričaću na terenu

Fudbalski reprezentantivac Nigerije Gbolahan Salami rekao je juče da je srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu i poručio da će dati sve od sebe kako bi opravdao povjerenje ljudi iz kluba.

Salami je u Zvezdu došao na šestomjesečnu pozajmicu uz mogućnost da na kraju sezone potpiše trogodišnji ugovor za obeštećenje od 250.000 dolara.

"Srećan sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu, koja je veliki klub, sa sjajnim navijačima. Zadovoljan sam uslovima za trening i spreman sam da dam sve od sebe. Ne želim previše da pričam, jer moj osnovni moto je rad na terenu", rekao je Salami na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Salami je zadužio dres sa brojem 11, koji je u prvom dijelu sezone bio u vlasništvu jednog od najboljih igrača Nejca Pečnika.

"Drago mi je što trener Lalatović vjeruje u mene, jedva čekam to da opravdam. Primarni cilj mi je da ispunim ambicije Crvene zvezde. Gledao sam na internetu isječke iz prvog dijela sezone i drago mi je što Zvezda igra ofanzivno sa tri napadača. Vidio sam da je ekipa veoma mlada", dodao je Salami.

Nigerijac je naveo da mu je fudbalski uzor igrač Liverpula Mario Baloteli, ali samo na terenu:

"Rekao sam da volim Balotelija kao igrača, a ne njegov karakter. Sviđa mi se njegova borbenost, jer sam i ja takav."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije