Fudbal

Skols opleo po Ozilu

Skols opleo po Ozilu
Skols opleo po Ozilu

Pol Skols, legenda Mančester junajteda, u kolumni za "Evening Standard" oštro je kritikovao Mesuta Ozila, vezistu Arsenala, ali i cjelokupnu poslovnu politiku "tobdžija".

Skols misli da je Ozil, koji je u ljeto 2013. u Arsenal stigao iz Real Madrida za 50 miliona evra, morao da pruži mnogo više.

"Žalosno je da su Arsenal tokom godina napustili svi igrači koji su imali ambiciju da budu najbolji. A bili su tu Patrik Vijera, Tijeri Anri, Sesk Fabregas... Svi su otišli iz razloga što Arsenalu titule više nisu prioritet. Svi su shvatili da, ukoliko žele da osvajaju trofeje, moraju da napuste Vengera i Arsenal", počeo je Skols i zatim se okrenuo Nijemcu:

"Ozil mi na terenu izgleda kao da ga ništa ne zanima i djeluje da mu je super u Arsenalu, ali samo zato jer nema pritiska i imperativa rezultata."

Da Skolsove riječi možda nemaju težinu, govori to da je Ozil od početka februara pretrčao najviše od svih igrača Arsenala i ima prosjek od više od 10 kilometara po meču. A uz to je na posljednjih devet utakmica postigao tri gola i podijelio sedam asistencija. Odgovor je spremio i Venger:

"Skols bi volio da je mogao da igra uz igrača poput Ozila."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije