Fudbal

Slavija jača za trojicu

Slavija jača za trojicu
Slavija jača za trojicu

Jača za još trojicu novih igrača, Darka Racu iz Gradiške, te Milana Nikolića i Danila Pilicu iz Srbije, Slavija ovog vikenda na domaćem terenu otvara novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Cilj tima iz Istočnog Sarajeva, kao i prošle sezone, je zlatna sredina, afirmacija mladih igrača, a trener Dragan Bjelica vjeruje da ima tim koji može dosegnuti zacrtano.

"U skladu sa mogućnostima obavili smo kvalitetne pripreme. Uspjeli smo dovesti i neka pojačanja, a prije nekoliko dana priključila su nam se i dva stopera Raca i Nikolić, te desni bočni Pilica. Očekujem da će se njih trojica već u prvih nekoliko kola u potpunosti uklopiti u ekipu iako nisu bili sa nama tokom cijelih priprema", kazao je Bjelica.

A upravo prva četiri prvenstvena kola biće od velikog značaja sa Slaviju u predstojećoj sezoni, s obzirom na to da će od četiri utakmice, tri igrati pred domaćom publikom.

"Želimo na startu sakupiti što više bodova i imamo priliku da to učinimo na našem terenu. Prije svega, važno je dobro početi u nedjelju protiv novajlije iz Gabele, ekipe GOŠK. Ne smijemo sebi dozvoliti neki kiks na stratu, jer bi nam to moglo u mnogome zakomplikovati situaciju", istakao je Bjelica.

Nakon GOŠK-a Slavija putuje u Mostar, potom dočekuje Čelik i Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije