Fudbal

Speed of light kopačke za sezonu 2016/2017

Speed of light kopačke za sezonu 2016/2017
Speed of light kopačke za sezonu 2016/2017

HERCOGENAURAH– adidas Football je danas predstavio Speed of Light (Brzina svjetlosti), kopačke posljednje generacije za sezonu 2016/17.

Inspirirane bojama koje nastaju prelamanjem svjetlosti pri velikim brzinama, kopačke X16, Ace 16 i MESSI 16 dostupne su  u solarno crvenoj, solarno žutoj i jarko plavoj boji.

X16 kopačke, napravljene za najbrže igrače svijeta, transformirane su u solarno crvenu boju kako bi predstavile nevjerovatnu brzinu. Najlakša i najaerodinamičnija adidas kopačka igračima omogućuje maksimalnu udobnost.  X16 kopačke nosiće Geret Bejl i Luis Suarez.

ACE 16 jedna od najinovativnijih kopački transformirana je u upečatljivu, solarno žutu boju. NON STOP GRIP (NSG) tehnologija stvara površinu koja omogućuje savršeno kontroliranje lopte. Upravo ovaj model - ACE 16 nosiće Pol Pogba i Ivan Rakitić.

MESSI 16 kopačke dobile su jarko plavu boju. Inspirirane najboljim igračem svijeta, kopačke imaju inovativni SPRINTFRAME koji omogućuje stabilnost uz najmanju moguću težinu.

Sem Hendi, potpredsjednik dizajnerskog sektora Adidasa, izjavio je: „Speed of Light je najdinamičnija kolekcija koju je adidas ikad predstavio, dizajnirana da pomogne igračima da se istaknu i budu lideri na terenu. Vođeni najbržom kopačkom ikad stvorenom, najokretnijom koju smo napravili i koja kontrolu lopte podiže na sasvim drugi nivo, naša kolekcija će biti ključna u stvaranju rezultata nekih od najvećih utakmica ove sezone sa najboljim igračima svijeta.“

Za više informacija posjetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na twitteru.

O Adidas Fudbalu:

Adidas je globalni lider u fudbalu. Zvanični je sponzor i dobavljač opreme za neke od najznačajnijih fudbalskih turnira na svijetu, poput FIFA Svetskog kupa (FIFA World Cup™), FIFA Kupa Konfederacija, UEFA Lige šampiona, UEFA Lige Evrope i UEFA Evropskog prvenstva. adidas je također sponzor i nekih od najboljih svjetskih klubova, kao što su Mančester Junajned, Real Madrid, FK Bajern iz Minhena, Juventus, Čelsi i AC Milan. Najbolji igrači svijeta, kao što su Leo Mesi, Pol Pogba, Geret Bejl, Tomas Miler, Luis Suarez, Hames Rodrigez, Dijego Kosta i Mesut Ozil nose adidas opremu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije