Fudbal

Staniša Mandić odlučio da nastupa za Crnu Goru

Staniša Mandić odlučio da nastupa za Crnu Goru
Staniša Mandić odlučio da nastupa za Crnu Goru

PODGORICA - Član omladinske fudbalske selekcije Srbije, koja je osvojila Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu, Staniša Mandić, prihvatio je poziv da ubuduće igra za "A" selekciju Crne Gore!

Mandić, fudbaler Čukaričkog (na fotografiji desno), nije dobio poziv novog selektora mlade reprezentacije Srbije, Tomislava Sivića, za predstojeće utakmice ove selekcije. Jutros je, međutim, dobio poziv od Branka Brnovića, selektora Crne Gore, koji je odmah prihvatio.

Mandić je ofanzivni vezista, ima 20 godina, a prije Čukaričkog je igrao za mlađe kategorije Igala, Vojvodine i Rada. Debi u prvom timu Čukaričkog  je imao 6. aprila prošle godine protiv Napretka, a prvi gol je postigao samo šest dana kasnije u porazu od Crvene zvezde od 4:1. Na SP za omladince na Novom Zelandu je bio jedan od najzapaženijih igrača u sastavu Veljka Paunovića, a u četvrtfinalu je i postigao pogodak vrijedan prolaza protiv Bugarske.

Mladi vezista mogao bi da debituje za "A" selekciju Crne Gore protiv Lihtenštajna, u narednom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016, koji je na programu u subotu, 5. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije