Fudbal

Terzić: Imali smo ih, očekivao sam 3:1

Terzić: Imali smo ih, očekivao sam 3:1
Terzić: Imali smo ih, očekivao sam 3:1

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je sinoć da je očekivao pobjedu u Razgradu protiv Ludogoreca, ali i da je remi 2:2 odličan rezultat.

"Očekivao sam da veliki deo posla završimo ovde. Znao sam da ćemo dati gol u drugom delu. Očekivao sam da pobedimo 3:1 jer smo ih imali. Sledi nam revanš u Beogradu, gde će nam biti potrebna velika podrška navijača", poručio je Terzić.

Zvezdini prvotimac Aleksandar Katai, strijelac sjajnog gola u remiju protiv Ludogoreca 2:2, izjavio je sinoć da je zadovoljan remijem, ali da ostaje žal zbog pada koncentracije i naivno primljenog gola u finišu".

"Nismo bili skoncentrisani u prvih 45 minuta, ali smo se u svlačionici dogovorili da u nastavku forsiramo pas igru. To nam se isplatilo, ali ostaje žal zbog naivnog gola koji smo primili. Bio je to pad koncentracije i to ne sme da nam se dešava", rekao je Katai novinarima u Razgradu.

Zvezdina "desetka" pozvao je navijače da u revanšu ispune Marakanu.

"Bugari su čvrsta ekipa, nije ništa završeno, bez obzira na povoljan rezultat, Pozivam navijače da ispune stadion jer će nam njihova podrška biti jako bitna", poručio je Katai.

Luis Ibanjez takođe žali zbog primljenog gola ističe da su šanse i dalje 50:50.

"Ludogorec je čvrsta ekipa, sigurno je da će doći na naš stadion da odigraju na isti način kao i ovde. Verujem da nas i u revanšu čeka velika borba", izjavio je Argentinac.

Zoran Rendulić istakao je da mu je neko pre meča ponudio 2:2 da bi oberučke prihvatio.

"Ništa još nije gotovo, ali posle ovih 2:2 sada smo mi favoriti u ovom dvomeču. Greške u odbrani su posledica neuigranosti", poručio je Renudlić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije