Fudbal

VBA i Njukasl žele Boaćija

VBA i Njukasl žele Boaćija
Foto: Ilustracija | VBA i Njukasl žele Boaćija

Jedan od najpoznatijih američkih medija ESPN piše kako će Vest Bromič Albion i Njukasl pokušati da u januarskom prelaznom roku dovedu Ričmonda Boaćija.

Fudbaler Crvene zvezde skrenuo je pažnju na sebe dobrim partijama u Srbiji i Evropi, pa tako i ne čudi što se lista zainteresovanih širi svakog dana.

Prema ESPN, izvor blizak Boaćiju prenio je njima informaciju da ova dva premijerligaška kluba ozbiljno razmišljaju da dovedu reprezentativca Gane.

Kako piše u tekstu, Njukasl i Vest Brom nalaze se u očajničkoj potrazi za centaforom, pošto ekipe imaju problem sa golovima u dosadašnjem dijelu sezone. 

"Svrake" su postigle 16 golova na isto toliko utakmica, dok su Albioni uspjeli samo 12 puta da zatresu mrežu protivnika. 

Boaći je ove sezone postigao 14 golova u Superligi Srbije, dok je u Evropi mrežu tresao osam puta. Za Zvezdu je odigrao 46 utakmica na kojima je postigao 37 golova.

ESPN piše da je prošlog mjeseca za Boaćija, navodno, bio zainteresovan i aktuelni šampion Engleske Čelsi. Ranije u toku dana Zvezdan Terzić je izjavio da će Ričmond Boaći vjerovatno napustiti klub u janauru. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije