Fudbal

Vinko Marinović uoči revanša sa Širokim: Nema opuštanja

Vinko Marinović uoči revanša sa Širokim: Nema opuštanja
Foto: FK BORAC | Vinko Marinović uoči revanša sa Širokim: Nema opuštanja

Pun fokus i maksimalna koncentracija od prvog sudijskog zvižduka, recept je za revanš utakmicu polufinala Kupa BiH, poručuju iz Fudbalskog kluba Borac uoči revanš utakmice polufinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.

„Crveno plavi“ dočekuju ekipu Širokog Brijeg sa dva gola prednosti, ali opuštanja pred novi dvoboj nema.

„Imamo prednost iz prve utakmice, ali ne smijemo da se zavaramo. Moramo da budemo fokusirani od samog početka i da dobro otvorimo utakmicu. Kraj sezone je i vrijeme je kada se sve riješava. Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i da sezonu privedemo kraju onako kako želimo“ jasan je Maks Juraj Ćelić, defanzivac ekipe Borca.

Stručni štab može da računa na sve igrače, a Vinko Marinović zadovoljan je urađenim tokom pripreme za duel sa Širokim Brijegom. Cilj je jasan.

„U prvoj utakmici smo ostvarili pozitivan rezultat, ali nema opuštanja. Ekipa Širokog je veoma kvalitetna i uvjeren sam da oni imaju svoje ambicije da se domognu finala. Nemaju šta da izgube. Na nama je da im odgovorimo dobrom igrom. Moramo da budemo konkretni, čvsti i da kroz dobru igru dođemo do rezultata koji nas vodi u finale Kupa BiH” poručio je Vinko Marinović, šef stručnog štaba Borca.

Bitka za finale počinje u utorak u 18 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije