Fudbal

Zidan: Prepisaću Anćelotijev recept

Zidan: Prepisaću Anćelotijev recept
Zidan: Prepisaću Anćelotijev recept

Trener fudbalera madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je da će pokušati da prepiše recept od Karla Anćelotija iz 2014. godine i još jednom preko Atletika donese kraljevskom klubu trofej Lige šampiona.

Madridski rivali, Real i Atletiko, sastaće se u novom finalu Lige šampiona na San Siru, nakon što su “kraljevići” prije dvije godine slavili u Lisabonu posle produžetaka sa 4:1.

– Očekuje nas ekstremno težak meč, to je sigurno. Srećni smo što smo u finalu, naporno smo radili za to i spremni smo. Znamo kako se osvaja ovaj trofej i želimo ponovo da ga podignemo. Anćeloti mi je prije finala u Lisabonu rekao “Jednog dana ćeš biti u istoj situaciji kao ja danas”, i eto obistilo se. Vjerujem da će epilog biti isti – izjavio je Zidan na zvaničnoj konferenciji za medije uoči meča.

Zidan je u Lisabonu bio pomoćnik Anćelotiju, a danas mu se pruža prilika da sa Realom spoji trofej Lige šampiona kao igrač i trener. On je dodao da prva zvijezda Reala Kristijano Ronaldo još uvijek osjeća bol poslije povrede na treningu, ali će biti spreman za duel

– Biće spreman 100 odsto. Baš se našalio da bol nestaje kada igraš finale Lige šampiona – izjavio je Zidan.

Utakmica između Reala i Atletika igra se večeras od 20.45 sati u Milanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije