Fudbal

Zvezda se pojačava iz Primere

Zvezda se pojačava iz Primere
Foto: Tanjug | Zvezda se pojačava iz Primere

Zvezdan Terzić navodno već kontaktirao Krstičićeve zastupnike u nameri da "opipa puls" i upozna se sa situacijom u kojoj je nekadašnji igrač OFK Beograda, Sampdorije i Bolonje.

Čeka se rasplet u kvalifikacijama za Ligu Evrope i revanš plej-ofa sa Krasnodarom čiji će epilog u dobroj mjeri usmjeriti dalju transfer politiku kluba

Zna se da crveno-beli imaju ponudu za Boaćija iz Njemačke, ozbiljan novac je u pitanju (u rasponu od šest do osam miliona evra), ali Beograđani neće imati potrebu da prodaju sjajnog Ganijca ukoliko se plasiraju u grupnu fazu koja sa sobom nosi solidnu finansijsku injekciju.

U tom slučaju, ostanci najboljih igrača su logična opcija, ali su spremna i pojačanja.

Kako smo saznali, Zvezda je "bacila oko" na internacionalca Nenada Krstičića (27) koji traži izlaz iz Alavesa gdje ne računaju na njega (nije ga bilo ni u protokolu na premijeri), a na "Marakani" sa pažnjom prate situaciju i spremni su da reaguju.

Navodno je direktor kluba sa "Marakane" Zvezdan Terzić već kontaktirao Krstičićeve zastupnike u namjeri da "opipa puls" i upozna se sa situacijom u kojoj je nekadašnji igrač OFK Beograda, Sampdorije i Bolonje.

Krstičić bi sa svojim solidnim i skoro decenijskim internacionalnim iskustvom (od 2008. van Srbije) bio idealan dodatak u vezi ekipe Vladana Milojevića gde se, za sada, i dalje "traži" Brazilac Rikardinjo umesto koga bi srpski fudbaler mogao da "uskoči" i unaprijedi igru.

Ipak, za realizaciju transfera biće potrebno da se ispune mnogi preduslovi, prije svega da Zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope, potom i da igrač da svoj pristanak povratku u srpski fudbal.

(NN/telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije