Košarka

Blažič: Navijači su naša pokretačka snaga

Blažič: Navijači su naša pokretačka snaga
Blažič: Navijači su naša pokretačka snaga

Bek Crvene zvezde Jaka Blažič pozvao je navijače da u što većem broj pomognu crveno-bijelima u košarkaškom meču trećeg kola Evrolige sa Valensijom.

"Energija koju navijači Crvene zvezde mogu da proizvedu svojim navijanjem ne može da se osjeti ni u jednoj drugoj dvorani na svijetu. Zbog toga su oni zaista naša pokretačka snaga. Ne radi se tu o motivaciji, pošto smatram da nijednom igraču ne treba poseban motiv kada su pitanju evroligaške utakmice protiv renomiranih klubova i vrhunskih igrača“.

“Tu je prije svega riječ o samopouzdanju koje osjećate kada vas bodri 20 hiljada ljudi i želja da pružite i više od svojih trenutnih mogućnosti kako ih ne biste razočarali i kako bi im priredili to zadovoljstvo koje im donosi pobjeda“, rekao je Blažič, a prenosi B92.

Slovenac je potom pozvao sve navijače da napune Arenu.

“Želim da svi oni to shvate i još jednom nam pomognu jer nam predstoji izuzetno važan i težak meč u borbi za plasman u Top 16 fazu. Zato još jednom apelujem na sve njih. Navijači, potrebni ste nam. Ovu bitku možemo da dobijemo samo uz vašu pomoć“, zaključio je Blažič.

Karte za meč trećeg kola Evrolige između Crvene zvezde i Valensije mogu se kupiti po cijeni od 600 dinara, a utakmica se igra u četvrtak od 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije