Košarka

Dodik: Vujoševiću, uživaj u okrnjenom srcu BiH

Dodik: Vujoševiću, uživaj u okrnjenom srcu BiH
Dodik: Vujoševiću, uživaj u okrnjenom srcu BiH

Igor Dodik, generalni menadžer Košarkaškog luba Igokea, reagovao je na emotivno pismo novog selektora BiH Duška Vujoševića koji je između ostalog napisao "da BiH na geografskoj karti ima oblik srca, a srce toga srca je grad Sarajevo".

"Vujoševiću hvala ti na emotivnom pismu, i uživaj u Sarajevu, okrnjenom srcu državne zajednice BiH", poručio je preko društvene mreže Dodik.

Napominjemo, Vujošević je prije dva dana napisao emotivno pismo ljubiteljima košarke u Bosni i Hercegovini.

Vujoševićeve riječi objavljene su na zvaničnom portalu Košarkaškog saveza BiH, a Dodiku je najviše zasmetala ova rečenica:

"Bosna i Hercegovina je važan deo moga života, moga rada, moga bavljenja sportom i neraskidiv deo onih uspomena, bez kojih bi moj život bio siromašniji. Ako je dopušteno da se poslužim rečima moga prijatelja Sinana Gudževića, Bosna i Hercegovina na geografskoj karti ima oblik srca. A srce toga srca je grad Sarajevo. Uvek sam sa radošću dolazio u taj grad - i kada sam vodio utakmice, i kada nisam. A Sarajevo je, po mnogo čemu, bilo jedan od najlepših gradova za ljudske susrete u Jugoslaviji", napisao je Vujošević..

Cijelo pismo Vujoševića možete pročitati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije