Košarka

Memfis vratio na 1:1

Memfis vratio na 1:1
Memfis vratio na 1:1

Košarkaši Memfisa savladali su na svom terenu Los Anđeles Kliperse sa 105:98 i izjednačili na 1:1 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Junak pobjede bio je O-Džej Mejo, koji je 10 od ukupno svojih 20 poena postigao u posljednjoj četvrtini i tako se iskupio navijačima za "prokockanu" prednost od 27 razlike u prvom meču.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Rudi Gej sa 21, Majk Konli sa 19 i Zek Rendolf sa 15 poena. Kliperse je predvodio Kris Pol sa 29 i Blejk Grifin sa 22 poena. Serija se sada seli u Los Anđeles.

Košarkaši San Antonija ponovo su na svom terenu bili ubjedljivi protiv Jute i pobijedili sa 114:82 i time došli do vođstva od 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije. San Antonio su predvodili Toni Parker sa 18 i Kavi Leonard sa 17 poena, dok su vodeći strijelci Jute Al Džeferson i Džoš Hauard podbacili postigavši po 10 poena.

Indijana je povela protiv Orlanda sa 2:1 u seriji u Istočnoj konferenciji pošto je na svom terenu slavila sa 97:74. Predvio ju je Deni Grendžer, koji je postigao 26 poena. U timu Pejsersa Roj Hibert je dodao 18, a Džordž Hil 15 poena, dok je u poraženoj ekipi najefikasniji bio Glen Dejvis sa 22.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije