Košarka

NBA: Slavlje Voriorsa i Klivlanda

NBA: Slavlje Voriorsa i Klivlanda
NBA: Slavlje Voriorsa i Klivlanda

KLIVLAND - Košarkaši Klivlanda a svladali su na svom parketu Bruklin Netse s 90-88 u utakmici odigranoj u noći sa subote na nedjelju.

Prošlosezonskim doprvacima pobjedu je donio LeBron James košem u posljednjoj sekundi utakmice koju je završio s 26 poena, devet skokova i pet asistencija. Uz bok njemu bio je Kevin Love s 26 koševa i sedam skokova. Najbolji igrač Netsa bio je centar Buk Lopez s 22 koša i devet skokova, dok je razigravač Džaret Džek uz 12 poena imao i 14 asistencija.

 Vodećoj momčadi Istočne konferencije ovo je bila 13. pobjeda u novoj sezoni (13-4), dok je Bruklin doživio 13. poraz (3-13).

Aktualni NBA prvaci Golden Stejt Voriorsi nastavili su rekordan pobjednički niz na početku nove sezone. Svoju 18. uzastopnu pobjedu (18-0) ostvarili su na domaćem parketu svladavši Sakramento sa 120-101. Prvake je do pobjede predvodio Drajmond Grin s 'triple-double' učinkom od 13 koševa, 12 asistencija i 11 skokova, dok je najbolji strijelac momčadi bio Stiven Cari s 19 poena kojima je dodao i šest asistencija.

 Kingse su u njihovom 12. ovosezonskom porazu (6-12) predvodili Rudi Gej s 20 koševa i sedam skokova, te Kosta Koufos s 14 poena i sedam skokova. Duje Dukan je bio u momčadi Sakramenta, ali nije ulazio u igru.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije