Košarka

Raduljica slavi sa Banjalučanima

Raduljica slavi sa Banjalučanima
Raduljica slavi sa Banjalučanima

Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica posjetio je Banjaluku!

Nakon osvojenog svjetskog srebra na šampionatu u Španiji, sjajni centar, koji je preko noći postao zvijezda, nalazi se na zasluženom odmoru, a jedan dio svog slobodnog vremena izdvojio je da dođe u Republiku Srpsku. Danas se obreo u Banjaluci, zajedno sa bivšim saigračem iz reprezentacije, Markom Kešeljom. Nakon ručka u jednom od banjalučkih restorana u naselju "Borik", Raduljica je posjetio "Bltattoo studio", čiji je vlasnik Igor Pešić, poznatiji kao Pedi. Upravo je on radio tetovaže na tijelu gorostasnog košarkaša. Raduljica nije bio raspoložen za priču sa novinarima, ali Kešelj je otkrio razlog njihovog dolaska u najveći grad RS.

"Došli smo da proslavimo medalju sa Svjetskog prvenstva sa Banjalučanima i Republikom Srpskom. Miroslav je tu priliku iskoristio da napravi novu tetovažu", izjavio je Kešelj.

Na pitanje da li će ići u selo Pribeljci, kod Šipova, odakle su Raduljice, Kešelj je uz osmijeh rekao:

"Ako baba Rosa ne bude zvala na kajmak, ja se odavde ne mrdam."

Kešelj je istakao da se u Banjaluci osjeća uvijek prijatno, da je ona bratski grad, ali o ljepoti Banjalučanki nije želio da govori.

"Ne smijem da pričam o ženama. Zabranjeno mi je! Zauzet sam", dodao je Kešelj.

Dvojica košarkaša i danas će biti u Banjaluci, a kako nezvanično saznajemo, vikend će provesti u Pribeljcima, odakle će se uputiti u Beograd. Raduljica je posljednju sezonu proveo u Milvokiju, a trenutno je bez kluba. Naravno, poslije odličnih igara za "orlove" na planetarnoj smotri pitanje je dana kada će novi ljubimac navijača Srbije pronaći novu sredinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije