Košarka

Striptizeta optužila Džordža da je loš otac

Striptizeta optužila Džordža da je loš otac
Striptizeta optužila Džordža da je loš otac

Ovo definitivno nije godina američkog košarkaša Pola Džordža (24), člana Indijana Pejsersa.

Uoči Svjetskog prvenstva u Španiji doživio je onu groznu povredu, kada mu je na pripremnoj utakmici kost noge pukla poput grančice. Čeka ga duža pauza od košarke i vidjećemo kada će se uopšte vratiti na NBA parkete. Ove godine Pol je dobio i kćerku, ali ne s tadašnjom djevojkom, odbojkašicom Keli Rivers, kćerkom slavnog Doka Riversa, sada trenera LA Klipersa, već sa striptizetom srpskog porijekla Danijelom Rajić, koja tvrdi da je Pol loš otac. Ona je ljetos tužila zvijezdu Indijane i jednog od najboljih igrača NBA lige tražeći da se utvrdi očinstvo nad malenom Olivijom, koju je rodila u maju. Danijela tvrdi da joj je Džordž ponudio milion dolara da abortira, što je ona odbila. Pol se nije pojavio na suđenju, pravdajući izostanak povredom.

Inače, Danijela je živjela u Majamiju, sada je u Njujorku, radila je kao striptizeta dok nije upoznala Pola. Prema pisanju američkih medija, bili su nekoliko mjeseci zajedno. Rezultat svega je, kako tvrdi 24-godišnja Danijela, kćerka Olivija. Za Rajićevu nema sumnje da li je slavni košarkaš otac, ako to test bude i potvrdio, Pol će morati da plaća alimentaciju. On je ranije rekao da će ispuniti sve obaveze, ali da ne vjeruje da je kćerka njegova.

Imao je problema i u samom klubu, kada su se pronijele nikad potvrđene glasine da je spavao sa ženom saigrača Pola Hiberta.

Džordž je karijeru u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta počeo 2010. godine, kada ga je Indijana izabrala u prvom krugu NBA drafta. Igra na poziciji niskog krila, a po potrebi i beka šutera. Dva puta je bio učesnik "Ol star" meča, 2013. i 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije