Košarka

Teletović završio u bolnici

Teletović završio u bolnici
Teletović završio u bolnici

Kapiten košarkaške reprezentacije BiH Mirza Teletović hospitalizovan je zbog problema sa disanjem, ali je na sreću sve u najboljem redu.

Njegov Bruklin do nogu je potučen u Los Anđelesu u meču sa Klipersima (84:123), a Mirza je odigrao samo sedam i po minuta upisavši po skok i asistenciju. Teletoviću je tokom susreta pozlilo i, prema izvještajima američkih medija, prevezen je u bolnicu gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

"Pitao sam ga da li ima grip, a on je rekao da ne zna i da se jednostavno se ne osjeća dobro", izjavio je Lajonel Holins, trener Netsa.

Na sreću, s kapitenom "zmajeva" je sve u najboljem redu, što je potvrdio preko društvenih mreža.

"Imao sam malih problema, ali sada je sve u najboljem redu. Hvala svim navijačima u Bosni, Španiji i SAD na podršci", napisao je Teletović na Twitteru.

Prva zvijezda LA Lejkera Kobi Brajant zbog teške povrede ramena vjerovatno neće igrati do kraja sezone, piše ESPN. Brajant se povrijedio na meču sa Nju Orleansom u srijedu, a ako mu bude potrebna operacija, neće više igrati ove sezone. Rezultati: Čikago - San Antonio 104:81, Milvoki - Juta 99:101, Portland - Boston 89:90, LA Klipers - Bruklin 123:84.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije