Košarka

Velika pobjeda KKI "Vrbas"

Velika pobjeda KKI "Vrbas"
Velika pobjeda KKI "Vrbas"

BANJALUKA - Košarkaški klub invalida /KKI/ "Vrbas" iz Banjaluke zauzeo je prvo mjesto BiH lige nakon što je porazio ekipu KIK "Sana" iz Sanskog Mosta - trostrukog osvajača lige Evrope i najtrofejniji tim BiH i jugoistočne Evrope.

Predsjednik KKI "Vrbas" Marinko Umičević je u izjavi za Srnu rekao da je pobjeda ovog vikenda u Banjaluci nad ekipom KIK Sane velika pobjeda nad odličnim suparnikom.

"Pokazali smo da naši uspjesi od prošle godine kada smo osvojili NLB ligu nisu slučajni. Ekipa je stasala za velike rezultate koje i očekujemo. Ove godine želimo biti prvaci BiH, i osvojiti ponovo trofej NLB lige", rekao je Umičević.

On je istakao da je ovom pobjedom KKI "Vrbas" preuzeo prvo mjesto lige BiH, a sa optimizmom očekuje drugo kolo NLB lige u Zagrebu gdje se ponovo sastaje sa ekipom iz Sanskog mosta.

Jedina djevojka u ekipi KKI "Vrbas" Biljana Nedić rekla je da ekipa "Vrbasa" narednog kola putuje u goste ekipi Sarajeva, koja je neugodan protivnik, ali dodaje da se igrom koju su pokazali protiv ekipe "Sane" može ostvariti dobar rezultat.

"Pobjeda u Sarajevu bi nam obezbijedila da jesenji dio prvenstva završimo na prvom mjestu i da u proljećnom dijelu zadržimo primat", ističe Nedićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije