Košarka

Zvezda ekspresno odgovorila Mileru

Zvezda ekspresno odgovorila Mileru
Zvezda ekspresno odgovorila Mileru

Crvena zvezda je brzo reagovala na tvitove Kvinsija Milera, koji je istakao da mu Zvezda duguje novac i da nema poštovanja za klub, ali i za Čarlsa Dženkinsa, koji se vratio na Mali Kalemegdan, iako mu klub duguje novac.

U zvaničnom saopštenju crveno-bijelih oglasio se Davor Ristović, direktor kluba, koji je istakao da su postojale obaveze rema Mileru, ali i da je kršio klupski pravilnik, zbog koga je dobijao određene kazne.

"KK Crvena zvezda obavještava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoji bonusi za ostvarene uspjehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika", navodi se u saopštenju.

"KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obaviješten njegov menadžer, i o čemu klub posjeduje vrlo obimnu dokumentaciju", rekao je Ristović i dodao da se klub ovim povodom više neće oglašavati.

Zvezda je Mileru poželjela uspješan oporavak, a takođe je i provukla da je ugovor s Makabijem potpisao još 13. marta 2016. godine u Beogradu poslije Zvezdine utakmice sa Panatinaikosom.

"Sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13. marta 2016.godine u Beogradu nakon utakmice sa Panatinaikosom, želimo brz oporavak i uspješan povratak na teren", zaključuje se na sajtu Zvezde.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije