Košarka

Zvezda raskinula ugovor sa Nastićem

Zvezda raskinula ugovor sa Nastićem
Zvezda raskinula ugovor sa Nastićem

Košarkaški klub Crvena zvezda sporazumno je raskinuo ugovor sa centrom Stefanom Nastićem.

Nastić je ljetos došao u Zvezdu pošto je završio koledž Stenford u SAD. On je bio na korak od potpisivanja ugovora sa Igokeom, ali se u posljednjem trenutku predomislio i pojačao crveno-bijele.

Na startu sezone je povremeno dobijao priliku, ali poslije nekoliko odigranih mečeva je ispao iz rotacije. Veći dio sezone proveo je van kombinacije za tim pošto su prednost u odnosu na njega imali Cirbes i Štimac.

"Želim momcima i mojim dojučerašnjim saigračima puno sreće do kraja ove, i u predstojećim sezonama. Vrijeme u Crvenoj zvezdi pamtiću kao veliko iskustvo za mene, žao mi je što nisam bio u prilici da ostavim veći trag. Nažalost, ispreijčile su se neke druge, porodične stvari koje moram da riješim. Puno sreće mojoj Crvenoj zvezdi", rekao je Nastić za klupski sajt.

Kako se navodi u saopštenju, razlog za prekid saradnje su porodični razlozi Nastića koji je već otputovao u Ameriku. Klub je zahvalio Nastiću na svemu što je pružao u crveno-bijelom dresu tokom sezone i poželio mu puno sreće u nastavku karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije