Fudbal

Domaćini poručili "Zmajevima": Navijaćemo za BiH

Domaćini poručili "Zmajevima": Navijaćemo za BiH
Domaćini poručili "Zmajevima": Navijaćemo za BiH

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas u poslijepodnevnim satima očekuje se da doputuju u Brazil, gdje će ubilježiti svoj debitantski nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Operativnom timu koji je u bazu Guaruja doputovao još u srijedu, u četvrtak su se pridružili potpredsjednik Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH Darko Ljubojević, generalni sekretar Jasmin Baković, potparol Slavica Pecikoza, fizioterapeut Ismar Hadžibajrić i ekonom Adem Đipa.

Gradska uprava na čelu sa gradonačelnicom Mariom Antoanetom de Brito i koordinatorica Komiteta Svjetskog prvenstva Eunice R. Leao Grotzinger, organizovale su prijem dobrodošlice bh. delegaciji.

U prisustvu gradskih vjećnika, zvaničnika i predstavnika lokalnih medija, u toplom i prijateljskom tonu, gradonačelnica je poželjela ugodan boravak bh. delegaciji u Brazilu.

Istaknjuta je i posebna poruka domaćina: „QUANDO O BRASIL NÃO JOGAR, E BOSNIA QUE EU VOU GRITAR“, što znači „Kad Brazil ne igra, navijamo za Bosnu“. Takođe na jednom od transparenata ispisano je: „Naša kuća je i Vaša kuća! Dobrodošli!“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije