Ostali sportovi

Fudbalski as dobio šesto dijete, četvrto sa ženom koju je prevario

Fudbalski as dobio šesto dijete, četvrto sa ženom koju je prevario
Foto: N.N. | Fudbalski as dobio šesto dijete, četvrto sa ženom koju je prevario

Engleski fudbalski reprezentativac i zvijezda Mančester Sitija, Kajl Voker (33) po šesti put je postao otac.

Nestašni Englez je sa Ani Kilner dobio četvrto dijete, prenosi The Sun. Razdvojeni par ima još tri sina Romana (11), Riana (7) i Reigna. Par je predhodnih mjeseci punio novinske stupce a rastali su se u januaru ali su ostali u kontaktu zbog svoje porodice.

Već je poznato da se Ani rastala od Kajla nakon dvije godine braka. Prošlog mjeseca je gledala Kajla kako je po prvi put postao kapiten Engleske i izvela njihova tri sina na teren na Vembliju. 

Sve je kulminiralo kada se saznalo da Voker je postao otac djeteta sa izvjesnom Lorin Gudman koja je otkrila da mu je rodila drugo dijete. 

„Kada sam upoznao Ani sa 17 godina, nisam zamišljao da će moj privatni život biti ovakav. Nikad nisam mislio da ću biti otac šestoro dece“, rekao je nedavno fudbaler.

Ani i Kajl počeli su izlaziti u tinejdžerskim godinama. Bili su zajedno više od devet godina prije nego što su se rastali u maju 2019. Voker je tada postao tata po četvrti put nakon kratkotrajne veze sa Lorin Gudman. Uprkos izazovima u njihovoj vezi, Voker i Kilnerova su svoje probleme stavili iza sebe i vjenčali se početkom 2022. godine nakon što je engleska zvijezda zaprosila zaručničkim prstenom od 250.000 funti. 

U martu 2023. par je primijećen kako se ljubi u javnosti, a život se naizgled vratio u normalu. Par se potom razveo u januaru 2024. nakon što je Gudmanova otkrila da je fudbaler otac njeno dvoje djece. 

Kajl je rekao da poznaje Lorin od njegovih ranih 20-ih. Uprkos njenim tvrdnjama, on je insistirao da nikada nije bilo veze. Ali u aprilu 2020. rodila je sina, a kasnije je javno nazvala Kajla kao tatu. 

Voker, jedan od najtrofejnijih engleskih fudbalera od ranije je bio poznat kao nestašan momak. 

„Nažalost, nakon dugogodišnje veze i braka te troje djece, odlučila sam da je vrijeme da se odvojim od Kajla. Ne želim komentirati ništa više, molim vas privatnost za sebe i djecu u ovim teškim trenucima", napisala je nedavno Eni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije