Ostali sportovi

Gajić na otvranju odbojkaškog kampa u Trebinju

Gajić na otvranju odbojkaškog kampa u Trebinju
Foto: Ilustracija | Gajić na otavranju odbojaškog kampa u Trebinju

Kamp koji organizuje Odbojkaški savez RS uz podršku Ministarstvo porodice omladine i sporta RS, u okviru "Ljetnje škole sporta", počinje u nedelju u Trebinju.

Svečanom otvaranju prisustvovaće Zoran Gajić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije, koji je kao selektor muške seniorske reprezentacije Jugoslavije 2000. na Olimpijskim igrama u Sidneju osvojio zlatnu medalju, kao i generalni sekretar OS Srbije Ivan Knežević, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza RS.

Osim zlatne medalje u Sidneju, Gajić je sa reprezentacijom Jugoslavije, četiri godine ranije osvojio bronzanu medalju u Atini, kao i dva evropska odličja (zlato i srebro), te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Ovaj istaktnuti stručnjak, uzeće aktivno učešće i kao promoter tokom prvog dana rada kampa.

Kampom u Trebinju rukovodiće Goran Nešić, selektor ženske seniorske reprezentacije BiH i trener sa licencom eksperta FIVB, a 20 trenera će raditi sa 110 odbojkaša i odbojkašica.

Nakon boravka u kampu u Trebinju Gajić i Knežević, će sa Milutinom Popovićem, predsjednikom Odbojkaškog saveza RS i BiH, prisustvovati utakmicama prvog dana Balkanskog prvenstva za juniorke koje će se od 27. juna do 1. jula igrati na Palama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije