Ostali sportovi

Golferke u ofanzivi

Golferke u ofanzivi
Golferke u ofanzivi

Golferke su nekad nosile duge suknje i šešire, ali ta vremena su davno prošla. Dolaze nove generacije koje žele da se pokažu u svakom pogledu, kako na terenu tako i van njega.

Jedna od onih najhrabrijih je lijepa škotska golferka Karli But, koja svako malo na društvenim mrežama objavljuje fotke na kojima pokazuje tijelo, a posljednju je na Instagramu vidjelo 9.778 internet prijatelja.

Butova se trenutno nalazi u Mauricijusu na foto-snimanju za "Golf Punk" magazin, a ovo nije ništa novo za nju. Lijepa Karli se 2013. godine potpuno skinula za ESPN-ov magazin "Body Issuse", i od tad ona nema nimalo problema da se razgoliti ispred foto-objektiva.

Što se tiče njenih igračkih dostignuća, Karli je najmlađa škotska golferka u istoriji koja je uspjela da se plasira na European Tour. To joj je uspjelo kada je imala samo 17 godina. U 2012. osvojila je dva turnira, ali nakon toga je uslijedila stagnacija. Iako je trenutno 520 golferka na svijetu, to joj, što se tiče popularnosti, nimalo ne škodi. Na takmičenjima na kojima nastupa uvijek je u žiži kao što je to nekad bila Holi Sanders. Za Sandersovu kažu da je jedna od pionirki "seksi ere" golfa. Atraktivna Amerikanka prije pet-šest godina se oprostila od aktivnog igranja i radila je kao prezenterka i instruktorka na Golf Chanellu, a sada je na Fox Sportsu.

Bler O' Nil već dugo nosi titulu kraljice golfa. Ona je "zlatna koka" marketinga, ali stručnjaci predviđaju da to neće biti dugo.Najveća rivalka joj je Sofi Horn, kojoj podjednako dobro ide i na terenu i pred foto-objektivima. Uvijek pri vrhu je i Natali Gulbis, osvajačica LPGA tura, a za njom slijede Ana Roson, Ejdrijen Kes, Kirsten Norman, Daud Simpson, Čejen Vuds...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije